Stacks Image 1161

Gravura în lemn este o tehnologie de ultimă generație, care permite imprimarea pe orice fel de esență a unor modele imprimate, ca de exemplu copii de fotografii, dar și crearea de basoreliefuri de-o calitate absolut impresionantă. Este ideală pentru cei care doresc, de exemplu, amintiri de neuitat, cadouri deosebite pentru a fi dăruite celor dragi sau pur și simplu pentru a-ți orna casa.

În business, această metodă poate aduce un plus de echilibru, seriozitate, profesionalism. De la cărți de vizită impresionante - dar mai ales greu de uitat de către partenerii dumneavoastră, la plachete de uși, panouri de mess en-place, meniuri de restaurante, casete de plăți… !

Firma noastră vă poate oferi propriul design, dar suntem deosebit de bucuroși când clienții noștri ne solicită propriile lor modele, cu garanția păstrării designului unic pentru fiecare client în parte.

Alăturat puteți vedea o mică parte din ceea ce firma noastră vă poate oferi, și vom fi deosebiți de onorați dacă ne veți contacta pentru a lucra împreună !

Vă prezentăm în galeria foto de mai jos o parte din produsele realizate de noi !